Bestel online uw favoriete wijnen in onze wijnshop

Stel uw winkelmandje samen in onze nieuwe wijnshop met uitgebreide selectie van karaktervolle wijnen en elegante schuimwijnen.

Terug naar overzicht

De Wetshof Danie de Wet Cabernet - Merlot

2016

Fles

€9.95

Box (6)

€59.00

Box (11+1)

€109.45

  • Land:Zuid-Afrika
  • Streek:Robertson Region
  • Jaar:2016
  • Kleur:rood
  • Druif: Cabernet sauvignon, Merlot, Petit verdot, Cabernet franc

Deze wijn is gemaakt uit 47%  Cabernet Sauvignon, 24% Merlot, 20% Petit Verdot en 9% Cabernet Franc. Houtlagering van 9 maanden. De wijn heeft een robijnrode kleur met gemiddelde concentratie. In geur en smaak geniet hij van frambozen, bessen en fijne toetsen van hout en koffie. Prijs/kwaliteit top. Te drinken bij gegrilde gerechten, gemarineerde gerechten...

De ronde en goed gestructureerde rode wijnen uit Zuid-Afrika hebben veel kleur, zijn lekker iets kruidig met vooral rijp fruit als bramen en zwarte bessen. Zuid-Afrika heeft zich in de laatste twintig jaar opgewerkt tot een van de grootste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
 Robertson is een wijngebied aan de zuid-westkust van Zuid-Afrika ten noordoosten van Kaapstad in het binnenland, door de warmte worden de druiven hier optimaal rijp. De wijnen van Danie de Wet hebben een fijn cepage karakter waardoor ze allemaal lekker verschillend zijn.

Gerechtsadvies

BBQ

Bijhorende delicatessen

i

Aceto Balsamico 10 jaar oud Don Giovanni 250ml

i

Aceto Balsamico 6 jaar oud Don Giovanni 250ml

i

Aceto Balsamico 8 jaar oud Don Giovanni 250ml