Bestel online uw favoriete wijnen in onze wijnshop

Stel uw winkelmandje samen in onze nieuwe wijnshop met uitgebreide selectie van karaktervolle wijnen en elegante schuimwijnen.

Terug naar overzicht

Bodega Norton Torrontes La Colonia

2018

Fles

€6.50

Box (6)

€38.00

  • Land:Argentinië
  • Streek:Mendoza
  • Jaar:2018
  • Kleur:wit
  • Druif: Torrontes

Bodega Norton werd in 1895 opgericht door Sir Edmund James Palmer Norton.

Bodega Norton ligt in de vallei van de Mendoza River aan de uitlopers van het Andesgebergte in Luján de Cuyo. Het moderne tijdperk van deze bodega begon in 1989 toen het bedrijf werd overgenomen door de huidige eigenaar Gernot Langes-Swarovski.  Deze vooraanstaande Oostenrijkse zakenman heeft de begrippen kwaliteit en overtuiging, inherent aan de productie van wijnen met een wereldwijde reputatie, hoog in het vaandel staan. Zijn zoon Michael is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de bodega. Met zijn team van experts is hij erin geslaagd de onderneming op ambitieuze wijze te moderniseren en geleidelijk het aantal wijngaarden uit te breiden tot meer dan 1.200 hectaren, terwijl de filosofie om wijnen van grote kwaliteit te produceren, gehandhaafd bleef.

Torrontes Variatal: lichte, fris fruitige witte wijn,zelfs een beetje "crispy". Ideaal als aperitief, salades,schaal-en schelpdieren.

Gerechtsadvies

Kip, schaal-en schelpdieren, aperitief, salades

Bijhorende delicatessen

i

La favorite Figh; Pesto al Pomodoro 130 gram

i

La favorite Figh; Pesto alla Genovese 130 gram

i

La favorite Figh; Salsa di Rucola 180 gram